Firma

Firma

Med mere end 25.000 medarbejdere, er Cheng Shin Tire & Rubber én af verdens største producenter af cykel- og motorcykeldæk. Sortimentet omfatter derudover mange andre produkter, bl.a. dæk til person- og varevogne samt SUV, 4x4 køretøjer og ATV/quad. Men også dæk til landbrugsmaskiner, gaffeltrucks og haveredskaber samt diverse microdæk og rehabiliteringsdæk og tilhørende slanger. Dækkene fra mærkerne CST og Maxxis sælges her i mere end 140 forskellige lande i hele verden.

Med sine produktionssteder i Xiamen (China) råder CST over topmoderne produktionsfaciliteter og innovative teknologier, som muliggør et stærkt fokus på kvalitet, transport og kundetilfredshed. CST opfylder kravene til de strengeste internationale standarder. Takket være en førsteklasses produktionsproces er kvalitet, integritet og service mere end blot ord: De udgør CST´s fundament, lige fra topledelsen og til fabrikshallerne.

I DACH-landene sælges CST af Maxxis International GmbH. Til det formål har den nordtyske afdeling i Dägeling de sidste 20 år været omdrejningspunktet for den centraleuropæiske logistik. Grundlagt og opbygget af Horst Heinsmann er der her opstået et førende importfirma med dæk. Firmaet ledes i dag af anden generation og mange af kunderne, der var med fra starten, er blevet mangeårige partnere. Det skyldes både sortimentet og kompetencerne for DACH-hovedkvarteret i Dägeling, som i løbet af årene er vokset.

En stor del af det omfattende produktsortiment kan leveres med det samme fra det 15.000 m² store lager. Bestillinger når som regel frem til kunderne inden for 24/48 timer. Det sørger 40 motiverede medarbejdere på kontor og lager for, som behandler hver ordre lige fra modtagelsen og til leveringen med henblik på at sikre, at kunden modtager leverancen til tiden.

I den forbindelse er den personlige kontakt og den omhyggelige rådgivning af hver enkelt kunde særlig vigtig. Det omfatter, udover den krævede kompetence og venlighed, også helt specielle løsninger, der kan opfylde alle krav »rundt om hele hjulet«.